TEKSTESHQIP

Hysni Alushi
Qe Ne Dhjete Vjece
Lyrics

Qe ne dhjete vjece
more hallet se c'me rane
obobo cme vdiqi nena
moj martova babane

Nje burre qe mora
moj hallexhi me dhane
iku vate i shkreti
moj dhe mori dunjane

Ne kurbet qe vate
moj me hallet e tija
opo cu merua vendi
o s'kesh me cin te rrij

Erdhi moj prape erdhi
moj deshi perendia
opo cu bitisne hallet
moj kto hallet e mia

DËRGOI: