TEKSTESHQIP

Hysni Klinaku
Merre Kete Dhurate
Lyrics

ne vitrinen time mbi nje raft si e praruar//
shenj e dashuris se zjarrt e dhuruar, e dhuruar//
po qendron si dokument per nje periudh ne jet//
fotografi fotografi dit te lumtur un dhe ti//

nuk je nuk je ajo nga fotografija//
nuk je nuk je te ndryshoj tradhtija//

reff:
na merre kte dhurat merre tani na
mos e ...........................
merre qoje ne shtepi sdua qe ta di//
a e ruan a e gjuan dashurin//

ne vitrinen time mbi nje raft si e praruar//
shenj e dashuris se zjarrt e dhuruar, e dhuruar//
po qendron si dokument i dashuris se gjat me vjet//
qe rrezoj qe rrenoj nje lakmi e jotja e shkret

nuk je nuk je ajo nga fotografija//
nuk je me sje ska ilaq tradhtija//

reff:
na merre kte dhurat merre tani na
mos e ...........................
merre qoje ne shtepi sdua qe ta di//
a e ruan a e gjuan dashurin//

DËRGOI: