Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ibrahim Kasami

Dërgo një album »

Ibrahim Kasami & Resmije Ameti - Malli Per NanenIbrahim Kasami - çika Boll (2007)Ibrahim Kasami - Lujna Në Diskotekë (2010)Ibrahim Kasami - 7 Ditë E 7 Netë (2014)Ibrahim Kasami - Hajde Ne Valle (2014)Ibrahim Kasami - Sonte Kallet Atmosfera (2015)Ibrahim Kasami - Me Mungon (2016)Ibrahim Kasami & Resmije Ameti - Live 2017 (2017)Ibrahim Kasami - Loçk Dhe Zemer (2017)Ibrahim Kasami - Hej Zemër (2018)Ibrahim Kasami - Fustani Me Ngjyra (2019)Ibrahim Kasami - Dajat Miljonera (2021)Dërgo një album »

Komente 0