TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Do Te Kthehem Ne Prishtine
Lyrics

Nga do që të shkoj
t'eci ditë e natë
m'pyesin zogjët e malit
nuk më lën rehat

M'pyesin ato m'pyesin
sikur nuk e dinë
ku shkojnë Kosovarët
pse n'Kosovë nuk rrinë

M'pyesin ato m'pyesin
sikur nuk e dinë
ku shkojnë Kosovarët
pse n'Kosovë nuk rrinë

Detit po të shkoj
ditën bëhet natë
m'pyesin valët e detit
nuk më lën rehat

M'pyesin ato m'pyesin
sikur nuk e dinë
ku shkojnë Ulqinakët
pse n'Ulqin nuk rrinë

Sharrit po të ngjitem
T'eci ditë e natë
m'pyesin zogjët e malit
nuk më lën rehat

M'pyesin ato m'pyesin
sikur nuk e dinë
ku shkojnë Tetovarët
pse n'Tetovë nuk rrinë

M'pyesin ato m'pyesin
sikur nuk e dinë
ku shkojnë Preshevarët
pse n'Preshevë nuk rrinë

Nga do që të shkoj
njeri i pa fat
ëndërrat për Atdhe
nuk më lën rehat

M'zgjojnë ato m'zgjojnë
dhe sikur e dinë
zemra ime m'thotë
do t'kthehem në Prishtinë
do t'kthehem në Prishtinë

DËRGOI:
INFO
Kënga mbart vargjet e shkruara nga Izet Rraci.
Pjesë e albumit:
Liri
Renditja:
Top 200