TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Ku Je O Shpirti Im
Lyrics

Nuk e di a qel pranver
a ka lule në behar
syt e mi nuk shohin jetë
që prej kur ike
shkove larg
hija jote shpesh më vjen
po un si përgjigjem dot
dhe në ëndërr qetë smë len
çdo mëngjes e gdhij me lot

ref...
po ku je o shpirti im
ku m'je tretur nuk e di
fol një her të lutem
fol një her me mu
se ma s'mundem
s'mundem me duru
m'shkruj të lutem
m'shkruaj nqoftë edhe një fjal
do rinohem zemra mbëhet mal

Nuk e di a qel pranver
a ka lule në behar
syt e mi nuk shohin jetë
që prej kur ike
shkove larg
hija jote shpesh më vjen
po un si përgjigjem dot
dhe në ëndërr qetë smë len
çdo mëngjes e gdhij me lot

ref...2x
po ku je o shpirti im
ku m'je tretur nuk e di
fol një her të lutem
fol një her me mu
se ma s'mundem
s'mundem me duru
m'shkruj të lutem
m'shkruaj nqoftë edhe një fjal
do rinohem zemra mbëhet mal

DËRGOI: