TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Gjenerali Revolverit
Lyrics

Po ku je o Musa Hoti
po ku je o burr fisi
Je në krahë të një ballade
Je në plagën e një plisi

Po ku je o fis Kosove
Gjeneral i revolverit
Je në sytë e gjithë kombit
Je në krismat e Brukselit

Je tek shpriti i diasporës
Je tek Shqipëria nënë
Je në zemër të Kosovës
Je në mall je në këngë
(refren 2 herë)

Po ku je o Musa Hoti
O fisnuku mendje ndritur
Kulla jote kullë baroti
Trimëria të kish lindur

Trimëria burrëria
Sa e bukur sa e rrallë
dhe Kosova dhe Shqipnia
Sot të puthin mu në ball

Je tek shpriti i diasporës
Je tek Shqipëria nënë
Je në zemër të Kosovës
Je në mall je në kengë
(refren 3 herë)

DËRGOI: