TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Balada E Ibrit
Lyrics

Ah të Çlirohej vetëm me Vjersha Kosova,
Unë e Cliroja i Pari,
mua Lavdija më Ndriste i Pari
dhe Flamurin Lart do ta Ngrija si Malin e Sharrit.
E Fundit do jet Kur Ne të Bashkohemi,
po bashkohet Europa e të Mos Bashkohemi Ne.

DËRGOI: