TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Udhet E Mija
Lyrics

Ngado qe te shkoj
Eci dite e nate
Me pyesin zogjt e malit
Nuk me lene rehat
Me pyesin ato m pyesin
Sikur nuk e dine
ku shkojne kosovaret pse ne Kosove nuk rrine
Me pyesin ato m pyesin
Sikur nuk e dine
Ku shkojne kosovaret pse ne Kosove nuk rrine

Detit do te shkoj
Dita me behet nate
Me pyesin valet e detit
Nuk me lene rehat
Me pyesin ato m pyesin
Sikur nuk e dine
Ku shkojne ulqinaket pse ne Ulqin Nuk rrine
Me pyesin ato m pyesin
Sikur nuk e dine
Ku shkojne ulqinaket pse ne Ulqin Nuk rrine

Sharrit do te ngjitem
Eci dite e nate
Me pyesin zogjt e malit
Nuk me lene rehat
Me pyesin ato m pyesin
Sikur nuk e dine
Ku shkojne tetovaret pse ne Tetove nuk rrine
Me pyesin ato m pyesin
Sikur nuk e dine
Ku shkojne preshevaret pse ne Presheve nuk rrine

Ref.

Ngado qe te shkoj
Njeri pa fat
Endrrat per atdheun
Nuk me lene rehat
Me zgjojne ato me zgjojne
Dhe sikur e din
Zemra ime me thot
Do te kthehem ne Prishtine
Do te kthehem ne Prishtine
Do te kthehem ne Prishtine

DËRGOI:
INFO
Kënga vjen me vargje nga Izet Rraci.