Ilir Veliu

Dërgo një album »

Ilir Veliu - Ti Je Melodia (2001)

Shiko Më shumë »Ilir Veliu - Une Dhe Kitara (2002)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0