TEKSTESHQIP

Ingrit Gjoni
Me Duaj
Lyrics

Yambo... introducing Ingrid Gjoni...
shake your booty-booty-booty left & right
Hey you boys in the house
Hey you boys in the house
Feelin'-feelin' mad
Feelin'-feelin' tough
Hey you boys in the house
boys in the house
Feelin'-feelin' mad
Feelin'-feelin' tough
Hey you ladies in the house
Hey you ladies in the house
Feelin'-feelin' mad
Feelin'-feelin' angry
Ladies in the house
Ladies in the house
Feelin'-feelin' mad
Feelin'-feelin' angry

Me ndal nuk te njihja
dhe te pyes kush je ti
m'afrohesh dhe me thua "Nuk kam frike"
ndaj ty te them ti duaj trupin tim me fort

Ajo te do, une e di te do
ti jo nuk e do e mos e kerko jo
ti me do, une e di me do
se nuk jam ajo e nga une si e do

REF:
All I Get it, All-all I Get it, All I Get it
Come on baby do it tonight
All I Get it, All-all I Get it, All I Get it
Come on baby suck it tonight

..............
..............

Ajo te do, une e di te do
ti jo nuk e do e mos e kerko jo
ti me do, une e di me do
se nuk jam ajo e nga une si e do

REF:
All I Get it, All-all I Get it, All I Get it
Come on baby do it tonight
All I Get it, All-all I Get it, All I Get it
Come on baby suck it tonight
tonight... tonight... tonight...

REF 2x:
All I Get it, All-all I Get it, All I Get it
Come on baby do it tonight
All I Get it, All-all I Get it, All I Get it
Come on baby suck it tonight

(You're that lady I Like, I like, I like, I like)
(You're that lady I want, I want, I want, I want)
(What's your name girl?) You know it...
(I know your name girl) You know me...

DËRGOI: