TEKSTESHQIP

Inis Neziri
Ishe Ti
Lyrics

Haaa... haaa... heeej...

A ishe ti, ishe ai që më premtoje qiellin,
E më dhe retë e zhduke diellin.
Si munde ma thuaj të më largoje pa fjalë,
Pasiguri në hapat tua, kokën mbrapa pse e mbanë?

Dukem e fortë, por vështirë të përballoj,
Vështirë të pranoj, një jetë të re të fillojë.

[Ref] Se ti ishe gjithçka, për mua gjithçka,
Humbe personin që për ty e jepte jetën,
E unë e humba veten.

[Ref] Se ti ishe gjithçka, për mua gjithçka,
Humbe personin që për ty e jepte jetën,
E unë e humba veten.

A kishim ne diçka që s'vdes?
E në shpirt si somnambul,
Prap verbër, këmbëzbathur.
Duke ëndërruar një përrallë ishim ne,
Ish si luftë por s'u dorëzuam
Sa kohë ishim në një qiell.

[Ref] Se ti ishe gjithçka, për mua gjithçka,
Humbe personin që për ty e jepte jetën,
E unë e humba veten... kisha harruar veten.

Gjithçka njoh janë veç në sy,
Sikur flas me dikë tjetër,
Jam shnderruat në ty.

[Ref] Se ti ishe gjithçka, për mua gjithçka,
Humbe personin që për ty e jepte jetën,
E unë e humba veten.

[Ref] Se ti ishe gjithçka, për mua gjithçka,
Humbe personin që për ty e jepte jetën,
E unë e humba veten.

Se ishe frymëmarrja, nuk na premtoi e ardhmja,
Të kisha krahët deri dje, pa i këput s'munde.

Haaa...