TEKSTESHQIP

Inva Mula
Hej Ju Male
Lyrics

O ju male
T'nalta dhe vigane
Shumë kujtime m'keni lanë
N'shekuj vuajtja m'ka ranue
Permbi truallin shqipetar
Porse djelli ka ague
Permbi ju ndriqon sot krenar

Trim mbi trima Gjergj o Kastrioti
Fuqi t'madhe qe mi dhanka Zoti
Se djeg flaka e se djeg baroti
Shpata e tij than malin, n'dysh e qan
Me ni trame ni ushtri perlane

Lavdo Gjergj o Skenderbe drangoi
Krahu yt o çdo dite perforcohet
Gjithe ku jane armiqt o i shfarose
Lavdi yt o brez mas brezi ju knofte
Gjithe ku jane armiqt o i shfarose
Lavdi yt o brez mas brezi ju knofte