TEKSTESHQIP
Irkenc Hyka
Asaj
Flag ShqipShqip
Të gjith botën t'më jepnin
Jo s'më hyn në sy
un në krahët e mi do të mbaj
edhe nëse të thon që un nuk bëj për ty
ti mos i beso aj aj aj
i them asaj
se e dua, se e dua
i them asaj
se e dua, se e dua

Erdhe ti
more syt e mi
zemra nisi te dojë
jemi bashk, në diell dhe në shi
sido jeta të shkojë

falem ti sa her kam faj
dhe kur ndonjëherë të shaj
edhe kur e teproj
edhe kur s'të dëgjoj
ti je gjeja më e shtrenjtë
dije un pa ty skam jete
do të them një të vërtet

Të gjith botën t'më jepnin
Jo s'më hyn në sy
un në krahët e mi do të mbaj
edhe nëse të thon që un nuk bëj për ty
ti mos i beso aj aj aj
i them asaj
se e dua, se e dua
i them asaj
se e dua, se e dua
2x
Her
Flag AnglishtAnglisht
If they gave me the whole world,
It wouldn't catch my eye,
Only to hold you in my arms,
And if they say I'm not the one for you,
Don't believe them.
I'm telling her,
That I love her, I love her,
I'm telling her,
That I love her, I love her.

You arrived,
Took my eyes,
My heart started to love,
We're together, in rain and sun,
However life goes.

Forgive me every time I'm at fault,
Even when I insult you sometimes,
Even when it's too much,
Even when I don't hear you out.
You're the most precious thing,
Know that without you there's no life,
I'll tell you something true.

If they gave me the whole world,
It wouldn't catch my eye,
Only to hold you in my arms,
And if they say I'm not the one for you,
Don't believe them.
I'm telling her,
That I love her, I love her,
I'm telling her,
That I love her, I love her.
(2x)