TEKSTESHQIP

Irma Libohova
Lady D
Lyrics

Hey Lady D
Eja sonte vallëzo me ne
Lady D
Mbretërinë këtu e ke
Lady Lady D
Je portreti i një ëndërre ti
Je ti je ti je Lady D

Jam e dehur shumë pak
Pse muzika heshti
Një bjonde hyri mbrenda në sallë
Dhe të gjithë për çudi
E thërritën Lady D

Me princeshën sa ngjan
E shikoj e hutuar
Një djalosh i shkoi pranë
Dukej i mrekulluar
I thonë mos je ti Lady D?

Hey Lady D
Eja sonte vallëzo me ne
Lady D
Mbretërinë këtu e ke
Lady Lady D
Je portreti i një ëndërre ti
Je ti je ti je Lady D

Ndjeva pak xhelozi
Sa bjondinë e bukur
Miliona vajza bjonde kam parë
Ato s'kanë as unazën
As kurorën, mbretërinë
Po princeshës i ngjajnë
Me buzëqeshjen plot djell
Dhe të gjitha se ç'kanë
Thellë në shpirt një princeshë
Si Lady Lady Lady D

Hey Lady D
Eja sonte vallëzo me ne
Lady D
Mbretërinë këtu e ke
Lady Lady D
Je portreti i një ëndërre ti
Je ti je ti je Lady D