TEKSTESHQIP

Jehona Iseni
Diskrecion
Lyrics

Ti nga une çdo here kerkon
Te mos ta di askush kur dalim von

Diskrecion
Ti ke frik nga çdo njeri
me pyet valle dikush per ne e di
Oh no ne depresion

Dhe fillon dilema
Sa shum me ra Zemra
Ketu ka dredhi
Te flasin ata sy

Diskrecion te plote
çdo dalje nen kontroll
Nuk mundem zemera ime
Le ta dije kush te doj

Dhe fillon dilema
Sa shum me ra Zemra
Ketu ka dredhi
Te flasin ata sy
Diskrecion te plote
çdo dalje nen kontroll
Nuk mundem zemera ime
Le ta dije kush te doj

Ti ke frike kur dalim bashke
Kthen koken dhe shikon çdo ore e çast
Diskrecion
Ti si duket tjeter ke
E mua me ke veç per défilé
Sa shum me shqeteson

Dhe fillon dilema
Sa shum me ra Zemra
Ketu ka dredhi
Te flasin ata sy
Diskrecion te plote
çdo dalje nen kontroll
Nuk mundem zemera ime
Le ta dije kush te doj

Dhe fillon dilema
Sa shum me ra Zemra
Ketu ka dredhi
Te flasin ata sy
Diskrecion te plote
çdo dalje nen kontroll
Nuk mundem zemera ime
Le ta dije kush te doj

Ti ke frike kur dalim bashke
Kthen koken dhe shikon çdo ore e çast
Diskrecion
Ti si duket tjeter ke
E mua me ke veç per défilé
Sa shum me shqeteson

Ti ke frike kur dalim bashke
Kthen koken dhe shikon çdo ore e çast
Diskrecion
Ti si duket tjeter ke
E mua me ke veç per défilé
Sa shum me shqeteson

DËRGOI: