TEKSTESHQIP

Jericho
Zgjohu
Lyrics

Kush met gjakun pa ma shkel
T'kujt janë kamtë që m'shkelim nderë
Ku met vaji që kem ba
Shumë kem borxh more vlla

Zgjohu...Zgjohu

Malet kan fillu me nem
Vllau vllaut shpinen ja kthen
Dyje e re na paska ardhë
Ngjyren e zezë me ba t bardh

Zgjohu...Zgjohu

Thell e ma thell
thell e ma thell thell e ma
thell e ma thell
thell e ma thell thell e ma
thell e ma thell
thell e ma thell thell e ma
thell e ma thell
thell e ma thell hejjjj...

zgjohu dhe shif si flejmë
zgjohu shif si na prejnë
zgjohu dhe zgjoi të tjertë
zgjohu pak kohë ka mbet

zgjohu (x14)

DËRGOI: