TEKSTESHQIP
Jessie J
L.o.v.e.
Flag AnglishtAnglisht
ok, maybe this is the day that I have to write a song about love
its about time

L.O. L.O. L.O. L.O.V.E. Love

I said I'd never write a song about love
but when it feels this good
a song fits like a glove
when you hold me, and you tell me
that you missed me, and call me milky
fuck it, Imma write a song about love, yeea

your my key, you unlock me
keep me close, keep me safe, keep me happy
so sweet, ooooooh looooove

it's destiny, so nothing stops me
I'll tell the world that your mine, and you got me
so sweet, ooooooh looooove

I'm in loooove,
I'm in love,
I'm in looooooove,
I'm in love,
I'm in loooove,
L.O.V.E love

yes love doesn't choose a boy, or a girl, nope
when I met you, you hugged my heart and filled my world
so you can stare
I don't care
your the one that ain't going nohere
so fuck it, Imma be honest, with you cause

your my key, you unlock me
keep me close, keep me safe, keep me happy
so sweet, ooooooh looooove

it's destiny, so nothing stops me
I'll tell the world that your mine, and you got me
so sweet, ooooooh looooove

I'm in love,
I'm in love,
I'm in love,
I'm in love

my best friend, that makes me laugh,
the puzzle piece that fits exact to my half
I've never felt this way
sometimes I'm stuck with what to say
you hold my hands when I'm driving
you dry my tears if I'm crying
and we just laugh if were fighting
I love you,
I love you more,
I love you more more,
You love me more,
I love you more,
loooooooooooooooooooooooove,
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea,
I love you more,
yeeeeeeea

ok so, I actually wrote a love song,
about someone,
and it's completely honest,

it's destiny, so nothing stops me
I'll tell the world that your mine, and you got me
so sweet, ooooooh looooove

I'm in love
I'm in love
I'm in love
it's about time
L.O.V.E. love
I'm in love
L.O.V.E. love
L.O. L.O.V.E. love
L.O. L.O.V.E. love
I'm in love
D.a.sh.u.r.i
Flag ShqipShqip
Ok,ndoshta kjo eshte dita qe duhet te shkruaj kenge per dashurin
ishte koha

Dashuria.dashuria.dashuria

Tash se asnjeher nuk do shkruaja kenge per dashurin
por kur te ben te ndihesh mir
një këngë përshtatet si një dorezë
kur me perqafon dhe me thuan
se te kam munguar dhe me therret bardhoshe
** , do shkruaj nje kenge per dashurin, yeeeee

Je qelsi im, ti me hap
me mbaj afer, te sigurt, me bej te lumtur
aq embel, ooooooooooooh, dashuri

Eshte fati, keshtuqe nuk me ndal asgje
do i them botes se je i imi dhe un e jotja
aq embel, ooooooooooooh, dashuri

Jam e dashuruaaaaaaar
jam e dashuruar
Jam e dashuruaaaaaaar
jam e dashuruar
d.a.sh.u.r.i dashuri

dashuria nuk e zgjedh djalin ose vajzen, jo
kur te njoha, perqafove zemren time
dhe mbushe zemren time
keshtuqe mund te shikosh ti ngulish syt
nuk me intereson
je ti ai qe nuk do shkoj asgjekundi
**dreq, do jem e sinqert , me ty sepse ..

Je qelsi im, ti me hap
me mbaj afer, te sigurt, me bej te lumtur
aq embel, ooooooooooooh, dashuri

Eshte fati, keshtuqe nuk me ndal asgje
do i them botes se je i imi dhe un e jotja
aq embel, ooooooooooooh, dashuri

jam e dashuruar,
jam e dashuruar,
jam e dashuruar,
jam e dashuruar

Shoku im me i mir, qe me ben te qesh
pjesa e pazzlit qe me pershtaet mua
asnjeher nuk jam ndier keshtu
ndonjeher mberthehem per ta them ate qe dua
i ngroh duart e mia, kur kam ftoft
i than lotet e mia nese qaj
dhe qeshemi nese grindemi
te dua
te dua me shum
te dua me shum me shum
ti me don me shum
te dua me shum
dashuriiiiiiiiiiiii
te dua me shum
yeahhhh

Ok, ne realitet kam shkruar nje keng dashurie
per dike
dhe eshte komplet e sinqert

Eshte fati, keshtuqe nuk me ndal asgje
do i them botes se je i imi dhe un e jotja
aq embel, ooooooooooooh, dashuri

jam e dashuruar,
jam e dashuruar,
jam e dashuruar,
ishte koha
d.a.sh.u.r.i dashuri
jam e dashuruar,
d.a.sh.u.r.i dashuri
d.a.sh.u.r.i dashuri
d.a.sh.u.r.i dashuri
JAM E DASHURUAR!
KONTRIBUESIT