TEKSTESHQIP
Jessie J
Abracadabra
Flag AnglishtAnglisht
I don't wanna be the reason,
We don't get down.
So Ima let you do the leading,
And follow you now

See I just don't usually do this,
But you're bringing me out.
All the guys I had have gone away
When your touching me I'm not afraid,

Know the same, going away, here to stay,
I just wanna be your girl

I can be all you want,
Will you say,
I just wanna be your girl, yeah.

Coz you got my heart unlocked,
It's so unreal you know,
Don't want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It's unbelievable
I gotta have you, like abracadabra

Coz you got my heart unlocked,
It's so unreal you know,
Don't want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It's unbelievable
I gotta have you, like abracadabra

I didn't even see you coming,
It was such a surprise,
I wasn't expecting nothing,
Now I'm lit up inside
Your bringing out all the colours,
No more black and white

You won the race and got the gold,
So here I am, we're good to go

Know the same, going away, here to stay,
I just wanna be your girl

I can be all you want,
Will you say,
I just wanna be your girl, yeah

Coz you got my heart unlocked,
It's so unreal you know,
Don't want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It's unbelievable
I gotta have you, like abracadabra

Coz you got my heart unlocked,
It's so unreal you know,
Don't want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It's unbelievable
I gotta have you, like abracadabra

I don't wanna take my time,
I don't wanna wait in line,
I just want you by my side
Come and give me what I like

I don't wanna take my time,
I don't wanna wait in line,
I just want you by my side
Come and give me what I like

Coz you got my heart unlocked,
It's so unreal you know,
Don't want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It's unbelievable
I gotta have you, like abracadabra

Coz you got my heart unlocked,
It's so unreal you know,
Don't want this to stop,
Your so damn keep able
Feel your magic touch
It's unbelievable
I gotta have you, like abracadabra

Hey yeah, oh yeah, yeah.
Abracadabra
Flag ShqipShqip
Nuk dua te jem un arsyeja
se perse nuk fljetem bashk
keshtuqe do te ti la ty carjet
dhe tani un do tet ndjeki

Shiko, un normalisht nuk e bej kete
por ti me terheq vemendjen
te gjith djemt qe i kisha iken
kur ti me prek nuk kam frik

e din te njejten, te ikim, per te ndenjur ketu
vetem dua te jem femra jote

Mund te jem gjithcka qe ti don
do ma thuash?
vetem dua te jem femra jote, po

Sepse ti e ke zemren time te hapur
a e din ti kete
nuk dua kjo te ndaloj
je shum i konservuar
te ndjej taktin tend magjik
eshte e pabesueshme
duhet tet kem, sikur te them abracadabra

Sepse ti e ke zemren time te hapur
a e din ti kete
nuk dua kjo te ndaloj
je shum i konservuar
te ndjej taktin tend magjik
eshte e pabesueshme
duhet tet kem, sikur te them abracadabra

Nuk te pash duke ardhur
ishte surpriz
un nuk prisja asgje
tani jam e ndezur perbrenda
ti po nxjerr ngjyrat
jo me te bardh e te zez

fitove karierren, dhe more floririn
keshtuqe jam ketu, jemi gati

e din te njejten, te ikim, per te ndenjur ketu
vetem dua te jem femra jote

Mund te jem gjithcka qe ti don
do ma thuash?
vetem dua te jem femra jote, po

Sepse ti e ke zemren time te hapur
a e din ti kete
nuk dua kjo te ndaloj
je shum i konservuar
te ndjej taktin tend magjik
eshte e pabesueshme
duhet tet kem, sikur te them abracadabra

Sepse ti e ke zemren time te hapur
a e din ti kete
nuk dua kjo te ndaloj
je shum i konservuar
te ndjej taktin tend magjik
eshte e pabesueshme
duhet tet kem, sikur te them abracadabra

Unë nuk dua të të marrë kohët e mia,
nuk dua ta pres ne rrug
vetem dua tet kem afer ne krah
eja dhe me jep ate qe dua

Unë nuk dua të të marrë kohët e mia,
nuk dua ta pres ne rrug
vetem dua tet kem afer ne krah
eja dhe me jep ate qe dua


Sepse ti e ke zemren time te hapur
a e din ti kete
nuk dua kjo te ndaloj
je shum i konservuar
te ndjej taktin tend magjik
eshte e pabesueshme
duhet tet kem, sikur te them abracadabra

Sepse ti e ke zemren time te hapur
a e din ti kete
nuk dua kjo te ndaloj
je shum i konservuar
te ndjej taktin tend magjik
eshte e pabesueshme
duhet tet kem, sikur te them abracadabra

Hey po, oh po, po YEAH!
KONTRIBUESIT