TEKSTESHQIP

Jeta Faqolli & Deep System
It's Time
Lyrics

It`s time

Jeta:

Do you wanna party
common everybody,
the rhythem takes your closer
feelings and emotion.

Aiden:

All night long
rocking on the dance floor
feeling so right,eya eya
All night long
your body is no noty
it`s turning me on,eya eya.

Ciupy:

I fell the fever
when you are around me.
My heart beats faster
you take me where I need to be.
Don`t have no reasons
I just can`t stop loving you
the way you move girl
you make my fantasies come tru.
INFO
Është fakt që klipet kanë një impakt të veçantë, ndaj, projekti muzikor bëhet i disponueshëm tek artdhashësit në sferën vizuale me videoklip, i cili u publikua më 6 Dhjetor 2011. Komponimi, teksti dhe orkestrimi u mor përsipër nga Deep System.