TEKSTESHQIP

Joana
Me Mungon
Lyrics

Mos me puth, nese puthja s'esht e gjate. Mos me zgjo, nese erdhe per pak. Ik se sot, vetem kam deshire te rri. Me kupto, sonte pak ti. Me mungooon. Heshtja nuk me faaal. Ti me mungoon. Shpirtin vras ngadaaal.

Me mungon e pranoj,me mungon sonte nuk kam fryme pa tyy. Me mungon, nata hesht. Dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi.
Me mungon e pranoj, me mungon sonte nuk kam fryme pa tyy.Me mungon nata hesht, dhe mengjesi ngjyroset bardh e ziii...
Hooouu... Ooooouuuu.. Me mungon... Oooouuu.... Haaaa.

Me trishton, kur afrohesh dhe s'me prek. Me lendon, nese buzen ti s'ma jep. Kur ti vjen, kam deshire te iki larg. Kur s'te kam, te dua praaaan.Me mungon. Heshtja nuk e faaal.Ti me mungoon. Shpirtin vras ngadal.

Me mungon e pranoj. Me mungon, sonte nuk kam frym pa ty. Me mungon nata hesht. Dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi.

Me mungon e pranoj. Me mungon, sonte nuk kam frym pa ty. Me mungon nata hesht. Dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi.

Iiiiii...Iiiiiii...aaaaaa...haaa...ooooouuu.iiiiii.

Me mungon e pranoj. Me mungon, sonte nuk kam frym pa ty. Me mungon nata hesht. Dhe mengjesi ngjyroset bardh e zi.

DËRGOI: