TEKSTESHQIP

Juli Cenko
Gjuha Shqip
Lyrics

hallet e kurbetit lume
rrenjet e lisit u thane
shqiponjen e prene ne gjunje
gjuhen e nenes na e vrane
shqiponjen e prene ne gjunje
gjuhen e nenes na e vrane

a b c d refreni 2 here
mama mia italia
mana mui i thot greqia
mai ma dhe ne anglia
nene shqip i flet femija

rritet femija per shkolle
abetaren kerkon prane
gjuha shqipe gjuhe e huaj
shqiponja ka rene ne halle

abcd refreni 2 here
mama mia italia
mana mui i thot greqia
mai ma dhe ne anglia
nene shqip i flet femija

u tha pena u vra kenga
edhe malet u rrezuan
qumesht gjiri u jep nena
por ne shqip nuk e mesuat

a b c d refreni 2 here
mama mia italia
mana mui ithot greqia
mai ma dhe ne anglia
nene shqip i flet femia

gjuha shqipe sa e mire sa e embel sa e gjere sa e lehte sa e lire sa e bukur sa me vlere

o ju bijte e ilirise ju qe shkuat ne kurbet
mos braktisni gjuhen shqipe me e vjetra ne planet mos braktisni gjuhen shqipe me e vjetra ne planet
a b c d refreni 2 here
mama mia italia
mana mui i thot greqia
mai ma ne anglia
nene shqip i flet femija
a b c d o nene o nene

DËRGOI: