TEKSTESHQIP

Juli Cenko
Kolazh Dasme Gjirokastrite
Lyrics

O Ç'Bene Tene Ne Shtepine Tene
Ç Bene Tene Ne Shtepine Tene

E Gjithe Valle Gjithe Kenge
Gjithe Valle Gjithe Kenge

O Dashi Me Bri Te ergjendte
O Dashi Me Bri t Ergjendte

Te Portat Te Shkova Preme
Te Portat Te Shkova Preme

Me Longare Duke Rene
Me Longare Duke Rene

Anembane Gjemon Shtepine
Anemban Gjemon Shtepine

Ka ardhur Gjithe Njerezia
Kardhur Gjithe Njerezia

Erdhe Soji Dhe Krushqia
Erdhen Soji Dhe Krushqia

Si Lumi Derdhet Rakia
Si Lumi Derdhet Rakia

Erdhen Daja Xhaxhallare
Erdhen Daja Xhaxhallare

E Paçin Kemben E Mbare
E Paçin Kemben E Mbare

Mjaft Moj Nuse Duke Qare
Mjaft Moj Nuse Duke Qare

Shiko Cfare Djale Qe Ke Marre
Shiko Cfare Djale Qe Ke Marre

Kjo Oaja Llamburit Llamburit
Kjo Odaja Llamburit Llamburit

Ç' Gezim Kemi Kete Dite Kete Dite
Ç' Gezim Kemi Kete Dite Kete Dite

Martojme Djalin E Shtepise E Shtepise
Martojme Djali E Shtepise E Shtepise

Te Voglin e Pleqerise Pleqerise
Te Voglin E Pleqerise Pleqerise

Ulu Lu Ulu Lu Ulu
Ulu Gjiko 2×

Ne Oda Te Shtruara
Me Qilim Punuara 2×

O Dhenderr Trimi Me Flete
More Nusen Si Je Vete

Nenen Ta Mbaje Me Kijmete
Dhe Babait T'i Bej Hizmete 2×

O Nuse Bardhat Ber Dhene
Lume Nena Qe Te Ka Bere 2x

Kete Vjerre Qe Te Ka Rene
Do Ta Kesh Tamam Si Nene

DËRGOI: