TEKSTESHQIP

Juli Cenko
Nga Shpirti Me Buron Kenga
Lyrics

Neper Vite Kenga Rrodhi
Me Te rashe ne Dashuri
I Thash Bese, Mora Zemer
Ajo Nene Dhe Une Femi 2×

Ref.
Si Buronje Uje Kristalet
Nga Shpirti me Buron kenga
mozaik ne Festivale
Ilaçi Qe kerkon Zemra 2×

Kendova Polifonine
Ne Kala tek Argjiroja
Ne Dasem Gjirokastrite
E Parate Kenges ja mora 2×

Ref.
Si Buronje Uje Kristalet
Nga Shpirti me Buron kenga
mozaik ne Festivale
Ilaçi Qe kerkon Zemra 2×

Keto Va Kenge Ne Trimat
Ata Qe Per Historia
Ke Do Pamer Maxurane
Lule Ne Qyteti Trimat 2×

Ref.
Si Buronje Uje Kristalet
Nga Shpirti me Buron kenga
mozaik ne Festivale
Ilaçi Qe kerkon Zemra 2×

Shambitane Si Blet Puntore
Kenget e mora Si manare
Me Klarine Popullore
Me Britane Hedhim Vallet

Ref.
Si Buronja Uje Kristalet
Nga Shpirti Nga Buron kenga Moza
Ine Festivalet I Laçi Qe Keto Zemra 2×