TEKSTESHQIP

Juli Cenko
Argjiro
Lyrics

Argjiroshe ku ju bëne qe je murosur në shkëmbë Argjiro moj Argjiro X2

Thesar Argjiri na ke lënë 1 me qumësht e 1 me këngë Argjiro moj Argjiro X2

Më dhe këngë e më dhe gjinë më rrite si gjeraqinë borzilokë e trëndelinë mi veshe për nusërinë Argjiro moj Argjiro X1

Po kush është rritur si unë kënga sharkë e gjiri shkumë në dy djepe me ke tundë Lehona që s'bëre gjumë Argjiro moj Argjiro X2

Nëna ime Argjëria ku ndizet këngë e dollia shndritë nuri e nusëria kur hedhë vallen Shqipëria Argjiro moj Argjiro X2

Më dhe Këngë e më dhe Gjinë më rrite si Gjeraqinë borzilok e trëndelinë mi veshe për nusërinë Argjiro moj Argjiro X2

DËRGOI: