TEKSTESHQIP

Juliani
My Heart Beats For Love
Lyrics

Ty te veshtroj
me pas te prek, te flas
te puth dhe veten e harroj,
kur prane teje une jetoj.

Me thuaj dhe ti,
se sa kuptim ka per ty
kjo dashuri,
e dashur dua ta di.

(refreni)
I believe, you love me,
just my loneliest reality,
dua te jetoj me ty, ne pafundesi.
Ne cdo cast qe jetoj,
vetem per ty une mendoj
every night and day
togather let us stay.

Heart beats only for love.
Oh my heart, beats only for love.

Ty te veshtroj
me pas te prek, te flas
te puth dhe veten e harroj,
kur prane teje une jetoj.

Me thuaj dhe ti,
se sa kuptim ka per ty
kjo dashuri,
e dashur dua ta di.

(refreni)(2x)
I believe, you love me,
just my loneliest reality,
dua te jetoj me ty, ne pafundesi (ne pafundesi).
Ne cdo cast qe jetoj (jetoj),
vetem per ty une mendoj (mendoj)
every night and day
togather let us stay.