TEKSTESHQIP

Julian Lekocaj
Nuk Je Ti
Lyrics

sa ditë kaluan,sa netë shkuan
dhe lotët nuk ndalojnë
të zezën flutur e mbaj në duar
sa herë të mendoj

këtë jetë të hidhur
me njerëz të shtirur
nuk dua ta pranoojjj
këtu mbarouuoouuoojjj..

jo zemër ti nuk më meriton
vuaj nga un se mund të ma ndalosh
të të dua në marrëzii
në fatin tim të qorton nuk je ti

joo nuk dua më ty të lëndojj
veten timee do e shkatërrojj
dhepse të dua në përjetësi
nuk vuaj un të më urresh tiiiiiii

sa ditë kaluan,sa netë shkuan
dhe lotët nuk ndalojnë
të zezën flutur e mbaj në duar
sa herë të mendoj

këtë jetë të hidhur
me njerëz të shtirur
nuk dua ta pranoojjj
këtu mbarouuoouuoojjj..

jo zemër ti nuk më meriton
vuaj nga un se mund të ma ndalosh
të të dua në marrëzii
në fatin tim të qorton nuk je ti

joo nuk dua më ty të lëndojj
veten timee do e shkatërrojj
dhepse të dua në përjetësi
nuk vuaj un të më urresh tiiiiiiiiiiiii

zemër tëduuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa mijra ëndrra shuhen
se vuajtjet në këtë botë
për ty mbarojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

kjo zemër ti nuk më meriton
vuaj nga un se mund të ma ndalosh
të të dua në marrëzii
në fatin tim të qorton nuk je tiiiiiiii

DËRGOI: