Justin Bieber

Common Deniminator ➡ Emërues I Përbashket

 Anglisht ➡  Shqip
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  1

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: elajb


Common Deniminator

Just a fraction of your love fills the air,
And I fall in love with you all over again,
You're the light that feeds the sun in my world,
I'd face a thousand years of pain for my girl.

Out of all the things in life that I could fear,
The only thing that would hurt me is if you weren't here
Woah

I don't want to go back
To just being one half of the equation
Do you understand what I'm sayin'?

Girl without you I'm lost
Can't fix this compass at heart
Between me and love
You're the common denominator, oh, oh, ohh, oh
You're the common denominator, oh, oh, ohh, oh

Before your love was low, playin' girls was my high
You changed the game now I put my card in the side, aye
When broken hearts rise up to say love is a lie
You and I will stand to be love's reply, yeah

Out of all the things in life that I could fear, yeah
The only thing that would hurt me is if you weren't here, here, here
Yeah, Yeah

I don't want to go back
To just being one half of the equation
Do you understand what I'm sayin'? (do you understand?)

Girl without you I'm lost
Can't fix this compass at heart
Between me and love
You're the common denominator, oh, oh, ohh, oh,
You're the common denominator, oh, oh, ohh, oh,

I can't imagine life without your touch,
And every kiss that you give, you fill me up
And through all the heart achin' and jealous females hatin'
Imma hold it down for you, you

Oh, whoa...
Your the common denominator,
Oh, yeah, woahh,
I don't wanna to go back,

I don't wanna go back
To just be one half of the equation (half of the equation)
Do you understand what I'm sayin'? (oh, whoa)
Girl without you I'm lost
Can't fix this compass at heart
Between me and love
You're the common denominator (oh, oh, ohh, oh, )
You're the common denominator (oh, oh, ohh, oh, )

Just a fraction of your love fills the air,
And I fall in love with you all over again...


Emërues I Përbashket

Vetëm një pjesë e dashurisë suaj mbush ajrin,
Dhe unë bie në dashuri me ju të gjithë nga e para,
Ju jeni drita që ushqen dielli në botën time,
Unë do të përballen me një mijë vjet dhimbje për vajzën time.

Nga të gjitha gjërat në jetë që unë mund të frikës,
Vetmja gjë që do të dhemb mua është nëse nuk keni qenë këtu
Woah

Unë nuk dua të kthehem
Për të qenë vetëm gjysma e ekuacionit të
A ju e kuptoni se çfarë unë jam duke thënë'?

Vajza pa ju unë jam i humbur
Nuk mund të rregullojmë këtë busull në zemër
Mes meje dhe dashuri
Ju jeni emërues i përbashkët, oh, oh, ohh, oh
Ju jeni emërues i përbashkët, oh, oh, ohh, oh

Para dashuri juaj ishte e ulët, vajza B 'ishte i lartë im
Ju ndryshuar loja tani kartën time të kam vënë në anë, përgjithmonë
Kur zemrat e thyera të rritet deri në thonë se dashuria është një gënjeshtër
Ju dhe unë do të qëndrojnë të përgjigjen dashuri e, yeah

Nga të gjitha gjërat në jetë që unë mund frikë, yeah
Vetmja gjë që do të dhemb mua është nëse nuk keni qenë këtu, këtu, këtu
Yeah, Yeah

Unë nuk dua të kthehem
Për të qenë vetëm gjysma e ekuacionit të
A ju e kuptoni se çfarë unë jam sayin '? (do kuptoni?)

Vajza pa ju unë jam i humbur
Nuk mund të rregullojmë këtë busull në zemër
Mes meje dhe dashuri
Ju jeni emërues i përbashkët, oh, oh, ohh, oh,
Ju jeni emërues i përbashkët, oh, oh, ohh, oh,

Unë nuk mund të imagjinohet jeta pa kontakt tuaj,
Dhe çdo puthje që ju jepni, ju mbush me lart
Dhe të gjitha achin zemër 'dhe xheloz femra xheloze`
Imma do ta mbajë atë poshtë për ju, ju

Oh, ee ...
Emërues të përbashkët juaj,
Oh, yeah, woahh,
Unë nuk dua që të kthehem,

Unë nuk dua të kthehem
Për të jetë vetëm gjysma e ekuacionit (gjysma e ekuacionit)
A ju e kuptoni se çfarë unë jam sayin '? (oh, whoa)
Vajza pa ju unë jam i humbur
Nuk mund të rregullojmë këtë busull në zemër
Mes meje dhe dashuri
Ju jeni emërues i përbashkët (oh, oh, ohh, oh,)
Ju jeni emërues i përbashkët (oh, oh, ohh, oh,)

Vetëm një pjesë e dashurisë suaj mbush ajrin,
Dhe unë bie në dashuri me ju të gjithë nga e para

Korrigjo Përkthimin