TEKSTESHQIP
Justin Bieber
Santa Claus Is Coming To Town
Flag AnglishtAnglisht
Santa is coming, girl!
(Santa is coming to town)
Yeah yeah yeah yeah
Santa is coming to town

You better watch out
You better not cry
Better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town

He's making a list
And checking it twice;
Gonna find out Who's naughty and nice
Santa Claus is coming to town

He sees you when you're sleeping
He knows when you're awake
He knows if you've been bad or good
So be good for goodness sake!

You better watch out
You better not cry
Better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town (x2)

He's making a list
And checking it twice;
Gonna find out Who's naughty and nice
Santa Claus is coming to town

He sees you when you're sleeping
He knows when you're awake
He knows if you've been bad or good
So be good for goodness sake!

You better watch out
You better not cry
Better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town

So it's sad time of the year
When you let all your problems go
And you know, it's just:

Shake it, shake it, baby! (x4)

He sees you when you're sleeping
He knows when you're awake
He knows if you've been bad or good
So be good for goodness sake!

You better watch out
You better not cry
Better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town

He's making a list
And checking it twice;
Gonna find out Who's naughty and nice
Santa Claus is coming
Santa Claus is coming
Santa Claus is coming to town!

Santa Claus is coming to town!. (x9)
Santa Klaus Po Vjen Ne Qytet
Flag ShqipShqip
Santa po vjen, vajza
(santa po vjen ne qytet)
Po po po po
santa po vjen ne qytet

Me mir behu parashikuese
me mir mos qaj
mos bej fytyr te keqe
do tet tregoj perse:
santa klaus po vjen ne qytet

Po ben nje liste
dhe fillon ta shikon
do e mbyll se kush eshte i mir dhe i keq
santa klaus po vjen ne qytet

Ai te shikon kur je ne gjum
e din kur je i zgjuar
e di kur ke qen i mir dhe i keq
keshtuqe behu i mir ta haj dreqi

Me mir behu parashikuese
me mir mos qaj
mos bej fytyr te keqe
do tet tregoj perse:
santa klaus po vjen ne qytet (2x)

Po ben nje liste
dhe fillon ta shikon
do e mbyll se kush eshte i mir dhe i keq
santa klaus po vjen ne qytet

Ai te shikon kur je ne gjum
e din kur je i zgjuar
e di kur ke qen i mir dhe i keq
keshtuqe behu i mir ta haj dreqi

Me mir behu parashikuese
me mir mos qaj
mos bej fytyr te keqe
do tet tregoj perse:
santa klaus po vjen ne qytet

Eshte dita me e trishtueshme e vitit
kur e din se gjith problemet e tua vazhdojn
dhe , e din, thjesht :

Didhe , dridhe zemer ! (4x)

Ai te shikon kur je ne gjum
e din kur je i zgjuar
e di kur ke qen i mir dhe i keq
keshtuqe behu i mir ta haj dreqi

Me mir behu parashikuese
me mir mos qaj
mos bej fytyr te keqe
do tet tregoj perse:
santa klaus po vjen ne qytet

Po ben nje liste
dhe fillon ta shikon
do e mbyll se kush eshte i mir dhe i keq
santa klaus po vjen
santa klaus po vjen
santa klaus po vjen ne qytet

Santa Claus po vejn ne qytet (9)