TEKSTESHQIP

Kastriot Tusha
Shko
Lyrics

shkoo ! edhe pse te dua ... Shko jo asgje mos thuaj
shkoo, larg prej meje ti jeto...
shko ler ketu kujtimet
shko mira perqafime
dhe.. ti po munde me haroo
me zera mbushet dita
gjithnaten ty te prita
por.. ti je larg..
tani shkooo dhe po munde ty
me haro do te jesh e lire
e kuptooj endrat prap ti jap..
te kerkooj, kerkooj
tani shko do te behesh er
tani shko cdo gje qe ke ndjer ti haroo endrat prap.. te kerkoj kerkoj
tani shko........
Joo, joo kaq let nuk treten
jo ditet edhe netet
joo kurr u deshem ne e dy
shko ler ketu kujtimet
shko mira perqafime
dhe ti po munde me haro
me zera mbushet dita
gjithnaten ty te prita
por ti je lartani shkooo dhe po munde ty
me haro do te jesh e lire
e kuptooj endrat prap..
te kerkooj, kerkooj
tani shko do te behesh er
tani shko cdo gje qe ke ndjer ti haroo endrat prap.. te kerkoj kerkoj..
tani shko dhe po munde tii
me haro do te jesh e lire
e kuptoj..endrat prap,
te kerkoj,kerkojtani shko do te behesh er
tani shko cdo gje qe ke ndjer ti haroo endrat prap.. te kerkoj kerkoj..
tani shko
tani shko
tani shko....

DËRGOI: