TEKSTESHQIP

Kenge Korçare
Krejt Ashtu
Lyrics

Krejt ashtu sikur pranvera
Qesh një lule plot blerim.
Edhe ikë e shkon si reja
Kjo djal’nia ikën me shpejtim.
Po frynë era me ndryshime
Duke qeshur shkon e vjen
Po djal’nia me ndryshime
Ikën dhe ajo më s’kthen.