TEKSTESHQIP
Kenge Per Femije
4 Stinet E Vitit
Flag ShqipShqip
po t'më pyesni mua
vjeshten shume e dua
pemet mbushen plot me molle
gjithe femijet shkojne ne shkolle (2X)

dimrin shume e dua
ti vjeshten e zgjodhe
dimri ka geshtenja
por s'ka akullore. (2X)
nuk ka akullore
por ka topa bore

une dhe shoku im
e duam cdo stine
se cdo vit ka kater
asnje s'mbaj me hater. (2X)

PRANVERA,VERA,VJESHTA,DIMRI

kater stinet qe ka viti
shume i duam ne HEJ

sapo vjen pranvera
celin lule te reja
i dhurojme plot me gaz
per 7 e 8 mars. ( 2 X)

une e dua veren
se buze detit luaj
me lekuren cokollate
por po digjesh ti ne vape. (2X)
jo nuk digjem fare
se un' jam notare

une dhe shoku im
e duam cdo stine
se cdo vit ka kater
asnje s'mbaj me hater. (2X)

PRANVERA,VERA,VJESHTA,DIMRI

kater stinet qe ka viti
shume i duam ne HEJ
Four Seasons
Flag AnglishtAnglisht
if you ask me
I love autumn very much
the trees are full of apples
all children go to school (2X)

I love winter very much
you chose autumn
winter has chestnuts
but no ice cream. (2X)
no ice cream
but there are snow balls

me and my friend
we love every season
that there are four each year
no one with the hater. (2X)

SPRING SUMMER AUTUMN WINTER

four seasons this year
we love them a lot

as soon as spring comes
blossom new flowers
we give them full of gas
for March 7 and 8. (2 X)

i love summer
that by the sea I play
with chocolate skin
but you are burning in the heat. (2X)
no i don't burn at all
that I'm a swimmer

me and my friend
we love every season
that there are four each year
no one with the hater. (2X)

SPRING SUMMER AUTUMN WINTER

four seasons this year
we love them a lot
KONTRIBUESIT