TEKSTESHQIP

Kenge Per Femije
Mesuesja Jone
Lyrics

Hyn mësuesja midis nesh
ashtu,porsi një prind
Dhe na ngjan kur buzëqesh
Si një rreze bashk kur lind

Mirësia nuk ka skaj
Mjalëton dëshirat tona
Na rrit shpresën fjala e saj
si rrit krahët dhe shqiponja

Dhe oas i frymëzimit
ështe për ne
Klasa jonë burim gëzimi
Si guaska që perlën fsheh

DËRGOI: