TEKSTESHQIP

Kenge Per Femije
O Mësues i Dashur
Lyrics

O Mësues i dashur
Ne të duam shumë
Ti për ne je prind i dytë
Që na edukon

Ne në shkollë shkojmë
Gjithmon të gëzuar
Dhe mësimet i mësojmë
Sic na ke mësuar

Festën e Mësuesit
Gjithmon’ do ta festojmë
Lulet më të bukura
Ne do tja dhurojmë