TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Kënga E Shkronjave
Lyrics

Eshtë një vend plot magji,
në këtë botë plot fantazi.
Mund të luash të mësosh,
ëndërrosh edhe ti.

Me cdo shkronjë nji nga nji,
do mësojmë unë dhe ti.
Për dicka të jesh i bindur,
s'je i fortë kur s'je i ditur.

Eja eja të të tregojmë,
do të qeshim dhe do këndojmë.
kaq shumë gjëra do të mësojmë,
miq të ri do të takojmë.

Dhe cdo shkronjë në alfabet,
të gjithë ne do mësojmë vërtetë.
Për dicka të jesh i bindur,
s'je i fortë kur s'je i ditur.

Eshtë një vend plot magji,
në këtë botë plot fantazi.
Mund të luash të mësosh,
ëndërrosh edhe ti.

Me cdo shkronjë nji nga nji,
do mësojmë unë dhe ti.
Për dicka të jesh i bindur,
s'je i fortë kur s'je i ditur.

DËRGOI: