TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Nuk Jam Zogu Kanarinë
Lyrics

Dua prinder te me zgjoni
heret ne mengjes
Te vrapoj dhe une me shoket,te luaj te qesh
Nuk jam zogu Kanarine mbyllur ne kafaz
Jam femije si gjithe te tjeret
jo Ҫuni mamase

Nuk jam zogu Kanarine mbyllur ne kafaz
Jam femije si gjithe te tjeret
jo Ҫuni mamase
Do pershkroj parkun e gjelbert
me besim te luaj
Si Kaprolli neper pyll do rend i gezuar
E si Maratonomak qytetin kam zgjuar
Do pershkroj parkun e gjelbert
me besim te luaj
Te vraposh buze liqenit eshte mbrekulli
Kur ka bore,shi e ere
ju me thoni rri
Nuk jam zogu Kanarine mbyllur ne kafaz
Jam femije si gjithe te tjeret
jo Ҫuni mamase
Nuk jam zogu Kanarine mbyllur ne kafaz
Jam femije si gjithe te tjeret
jo Ҫuni mamase
Do pershkroj parkun e gjelbert
me besim te luaj
Si Kaprolli neper pyll do rend i gezuar
E si Maratonomak qytetin kam zgjuar
Do pershkroj parkun e gjelbert
me besim te luaj
Do pershkroj parkun e gjelbert
me besim te luaj

DËRGOI: