TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Shkopi Magjik
Lyrics

Sa dua ta ndryshoj
Gjith' botën anemban'
Me shkopin tim magjik
Ashtu siç bën një zan'

Ta zem' se je një zan'
Se ke një shkop magjik
Më thuaj çfar' do t'bësh
Për ne të gjith' fëmijt'
Më bëj më bëj një zan'
Ta them se cila jam
Ja merr shkopin magjik
Dhe na trego çudit'
Refreni:
Un' e di ti e di
Çfar' do donte çdo fëmij'
Të kërcej' e të këndoj'
Dhe mos ta ndaloj' njeri

Sa e rrall' sa e rrall'
Si në ëndërr si në p'rrall'
Na mjafton që ta kërkojm'
Dhe në çast do ta plot'sojm'
Sapo shkopi ta takojë
Bota do ndryshoj'

Me shkopin tim magjik
Një gjë do ta ndryshoj
Në bot' të gjith' fëmijt'
Të jen' kudo njësoj

Sa shkopin ta takoj
Do hapen gjith' kufijt'
Se dua të shikoj
Të gjitha mrekullit'


Më bëj më bëj një zan'
Ta them se cila jam
Ja merr shkopin magjik
Dhe na trego çudit'
Refreni:
Un' e di ti e di
Çfar' do donte çdo fëmij'
Të kërcej' e të këndoj'
Dhe mos ta ndaloj' njeri

Sa e rrall' sa e rrall'
Si në ëndërr si në p'rrall'
Na mjafton që ta kërkojm'
Dhe në çast do ta plot'sojm'
Sapo shkopi ta takojë
Bota do ndryshoj'

La la la la la la
la la la la la la la
la la la la la la
la la la la la la

DËRGOI: