TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Slita Dhe Zilet
Lyrics

Shkon kjo slita shkon
me gjithë atë shpejtësi
dhe mbi dëborë ne
na vjen sikur fluturojmë

gjith' gëzim këndojmë ne
dhe zemra na këndon
dhe zilkat lart jehojnë
tringëllimat na shoqërojnë

Zilet tring, zilet tring
zilet tringëllojnë
o sa bukur 'shqasim ne
në një slitë me kal, hej

Zilet tring, zilet tring
zilet tringëllojnë
o sa bukur 'shqasim ne
në një slitë me kal