TEKSTESHQIP

Kenge Popullore
Nën Një Portokalle
Lyrics

Nen nje portokalle moj
te ndala une ty
lulet e limonit moj
te binin ne sy
ngrije koken larte moj
se me dogji malli
vinte gusha jote moj
arome portokalli

Rrinim ne te dy dhe moj
Nen nje portokalle
Permbi kokat tona moj
Lulet hidhnin valle
ngrije koken larte moj
se me dogji malli
vinte gusha jote moj
arome portokalli