TEKSTESHQIP

Kida
Murder
Lyrics

I'm a murder
what you know about me
i'm a murder love
and you know about me
i'm a murder murder love
i'm a murder murder x2

i heard every word u saaiid
me is who u wanna play
i can smell all t
he lies that u tell
what u do doesn't matter anyway

it's getting harder every day
zero attention that i pay
yeah imma kill
yo every single plan
not with me boy u
gotta understand that

REF:
I'm a Murder
what you know about me
i'm a murder love and
you know about me
i'm a murder murder love i
'm a murder murder

is this all u are about
the real u is comin' out
ill never be someone
u can control
u got it wrong
when u thought
u got it all

is ,gettin harder every day
zero attention that i pay
yeah imma kill yo e
very single plan
not with me ,
what u gotta understand that

REF:
I'm a Murder
what you know about me
i'm a murder love and
you know about me
i'm a murder murder love i
'm a murder murder

DËRGOI:
INFO
Për të shtuar dozën artistike, materiali muzikor paraqitet tek audienca i përpunuar edhe me një videoklip muzikor, i cili u publikua me datë 11 Janar 2014. Melodinë dhe okestracionin e përgatitën Zzap And Chriss, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Uki Latifi.