TEKSTESHQIP

Klodiana Vata
Shi Lodre
Lyrics

E huaj esht dita
kur syt trokasin
mungesen tende
qe lotin me merr
jetime esht bota
permbi qytete
kur nata sjell
tenden harres
dhe kjo distance
qe shi lodre me ngjan
e ndjej ne veten time
qe pran te kam
sa praan

REF :
E ndjej qe me lendon
e ndjeej , qe me besonn
kaam gabuar , eja me faal
e ndjej qe me mendon
e ndjeej , qe me degjon
kam gabuaar , eja me fal

dhe ky qast i bekuar
ku ti qesh syte
e un ketu gjendem
duke kenduar
hoo kam gabuar , eja me fal

REF :
E ndjej qe me lendon
e ndjeej , qe me besonn
kaam gabuar , eja me faal

shi lodre kjo kenge
nder fjale tek me kerkon
e un ketu gjendem , ketu

REF.:
E ndjej qe me lendon
e ndjeej , qe me besonn
kaam gabuar , eja me faal (x2)
e ndjej qe me mendon
e ndjeej , qe me degjon
kam gabuaar , eja me fal

DËRGOI: