TEKSTESHQIP

Kolë Oroshi
Fale
Lyrics

Mes t'Nates krisi Pllumbi
Asaj Nane i dul gjumi
Mjera Nana Mjera Nana

Brit mas saj dhe un e mori
Plot me Njerz u mbush Oborri
Mjera Nana mjera Nana

Paska mbet i vrar
Nji Shqiptar Djali i rii
Ishte Clirimtar ka luftu per Liri

Ka shpetu nga lufta Zjari
Ka shpetu nga Plumbi acarit
Sot ne Liri u vra Shqiptari

Ka me i dridh toka e deti
Der sa t'shkon vend Amaneti
Mos me u vra Shqiptart mes veti

Dhemjen sonte kush e ndal
Nana Gjakun don me Fal
E fort esht Nana
Mjera Nana

Asnji Nane mos e provoft
Kjo Gjakmarje u faroft
Lutet Nana Mjera Nana

Paska mbet i vrar
Nji Shqiptar Djali i rri
Ishte clirimtar
Ka luftu per Liri

Ka shpetu nga lufta zjari
Ka shpetu ka plumbi acarit
Sot n'Liri u vra shqiptari

Ka me i dridh Toka e Deti
Der sa te shkon vend Amaneti
Mos me u vra Shqiptart mes veti

Ka shpetu nga lufta Zjarri
Ka shpetu ka Plumbi acarit
Sot ne Liri u vra Shqiptari

Ka me i dridh toka e Deti
Der sa te shkon vend Amaneti
Mos me u vra Shqiptart mes veti
Mos me u vra Shqiptart mes veti

DËRGOI: