TEKSTESHQIP
Teksti: Drita Ukaj & Prishtina Band - Vallja E Rugoves / Ani Mori Nuse

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.