TEKSTESHQIP
Teksti: Grupi Folklorik Gollaku, Halil Bytyqi & Naim Krasniqi - Adem Jashari

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.