TEKSTESHQIP
Teksti: Lendita Selimi & Artan Jusufi - Potpuri (Gezuar 2023)

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.