TEKSTESHQIP

Korab Shaqiri
Vetmia
Lyrics

I Pergjumuar jam..
Dhe mendoj.. Kohen
ton per Dashurine..
Kot mundohem te t'harroj
Jo nuk mundem pa ty
Krejtesisht Bosh eshte
kjo dhom e kjo Zemer
Bosh eshte pa Ty..
Syt e mi loti po i njome
njome kujtimin per ne te dy..

REF:
Mos u befte te denohesh
e Vetmuar ne pikellim..
Mos u befte ta harrosh
asnjeher emrin tim..
Mos u befte te pendohesh
qe ma fale Dashurin
Mos u befte te largohesh
pa me then Lamtumire jo..

I vetmuar jam ne kete Bote
veq prej teje pres ngushellim..
Syt e mi Loti po i njome
njome kujtimin per ne te Dy..

REF: 3X
Mos u befte te denohesh
e Vetmuar ne pikellim..
Mos u befte ta harrosh
asnjeher emrin tim..
Mos u befte te pendohesh
qe ma fale Dashurin
Mos u befte te largohesh
pa me thene Lamtumire jo..

DËRGOI:
INFO
Dilemës klip po, apo klip jo, i është dhënë një përgjigje, pasi ky krijim muzikor erdhi para një audience më të gjerë i përpunuar nga sfera vizuale me videoklip muzikor, i cili u publikua më 3 Mars 2014. Kënga është një krijim me tekst nga Gojart Ferati.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200