TEKSTESHQIP

Kosovare Xhoni
Ku Je Ti
Lyrics

Dashurin e vyshke si nje gjethe
un te kerkoj por nuk e di ku mbete
dhe zogjet kthehen me ngrohtsi ne ket pranver
a thua vjen ti ndonjeheeer ...
Kjo nat paFund, nuk e di ku po me qon
mendoj tek ti, e ti me tjeter kond
mendoj t`kaluaren por ti nuk e kupton
Kjo me Lendon asnjeher nuk e kujtonn
...
Merre rrugen tende s`ka me kthiim
nuk ka zbraztir me ne shpirtin tim,
i dhash te gjitha qe t`jem me ty
Lotet nuk ndalen nga syt e mii
...
Ref (x2);
Larg dores qe te prek, Larg syrit qe shikonnn,
Te therras me ze te Lart por askush nuk me degjon
a thua KU JE TI, ku u tret kjo dashuri
KU JE TI, KU JE TI .. ( KU JE TI )
...
Akrepat ndalen per nje moment mbetesh iluzion
Ne kete qast Fatin tend te kush e Gjonnnn,
un e wetmuar mbyllem thell ne erresir
Shpresa me mban per nje dit te miir ,
...
Kujt ja Fale syt qe dikur mi faLe mua,
Fjalet qe ti mi thoje, tjetres tash i thu TE DUA,
Kend Perqafon, e kujt doren ja shtrengon
Therras me ze por askush nuk me degjonnn,
NUK ME DEGJONN ` ehhejj nuk me degjonnnnn .. :S
...
Ref (x4);
Larg dores qe te prek, Larg syrit qe shikonnn,
Te therras me ze te Lart por askush nuk me degjon
a thua KU JE TI, ku u tret kjo dashuri
KU JE TI, KU JE TI .. ( KU JE TI )

Pjesa 1

Dashurin e vyshke si një gjethe
Un te kërkoj por nuk edi ku mbete
Dhe zogjet kthehen me ngrohtesi ne këte pranverë
A thu a vjen, ti ndonjeher

Kjo nat pafund nuk edi ku po me qon
Mendoj tek ti eti je me tjeterkon
Mendoj te kaluaren por ti nuk e kupton
Kënd e lendon asnjihere nuk e kujton

Ne rrugën tënde s'ka më kthim
Nuk ka zbrastir më ne shpirtin tim
I dhash te gjitha qe t'jam me ty
Lot nuk u ndalen nga syt e mi

Ref:

Larg dores qe te prek larg syrit qe shikon
Te thërras me zë te lart por askush nuk me degjon
athua ku je ti ku u tret kjo dashuri
Ku je ti, ku je ti (x2)

Pjesa 2

Akrepat ndalen per nje moment mbetesh iluzion
Ne këte qast fatin tim dikush e gzon
Une e vetmuar mbyllem thell ne errësir
Shpresa më mban për një dit të mirë

Kujt ja fale syt qe dikur mi fale mua
Fjalet qe ti mi thoje tjetres tash i thu te dua
Kë perqafon e kujt doren ja shtrengon
Thërras me zë por askush nuk më degjon

Ref:

Larg dores qe te prek larg syrit qe shikon
Te thërras me zë te lart por askush nuk me degjon
Athua ku je ti ku u tret kjo dashuri
Ku je ti, ku je ti (x4)

Lyrics by: Maksi Beats

DËRGOI: