TEKSTESHQIP

Kosovare Xhoni
Kalle Shoqni Kalle
Lyrics

Nese ma ke hatrin
Eja dhe vallxo
Qefin mos ma prish
E mos prito

Vajza edhe Djem
Po lujm ball per ball
Sonte kem vendos
Hajt tybe me kall

Kalle shoqeni kalle
Hyni gjith ne valle
Luni me vullnet
Na bashkoj muzika
Sonte djem e qika
Hajde valla sa shyret

Kalle shoqeni kalle
Hyni gjith ne valle
Luni me vullnet
Na bashkoj muzika
Sonte djem e qika
Valla sa shyret

Sa mir po shkon Rritmi
E po msohen vallet
Sonte kena gzim
Ti harojm kejt halet

Sa mir po shkon Rritmi
E po msona vallet
Sonte kena gzim
Ti harojm kejt hallet

Kush po lun qyqekun
Kush po ma lun shoten
Atmosfera jone
E kalli kejt boten

Kalle shoqeni kalle
Hyni gjith ne valle
Luni me vullnet
Na bashkojj muzika
Sonte djem e qika
Valla sa shyret

Kalle shoqeni kalle
Hyni gjith ne valle
Luni me vullnet
Na bashkojj muzika
Sonte djem e qika
Valla sa shyret

DËRGOI: