TEKSTESHQIP

Kozma Dushi
Humbas Në Vështrimet E Tua
Lyrics

Sonte unë doja të isha me ty,
të prekja flokët ngadalë,
pastaj dy fjalë unë të shqiptoja
që s’t’i kam thënë jo më parë.

“Kur të shikoj”- dua të them,
“humbas në vështrimet e tua”.

Refreni:
Do marr këngën e një zogu
dhe tek ti do vij pastaj,
do të zgjoj unë ty ngadalë
edhe prapë do iki larg.

Do kujtoj portretin tënd
nëpër rrugët me pak hënë,
do më ulesh ti në kujtesë
dhe në shpirt do ndezësh mall.