TEKSTESHQIP

KRAS
Mora Fjale
Lyrics

Mora fjal
Mora fjal e mora vargun
Mora qarkun me i thur kaang
Me i thur kang bash legjendarit
T'i kendoj
T'i kendoj Adem Jasharit t'i kendoj

Vjet per vjet
Vjet per vjet të thërret Prekazi dhe Reqaku
Vjet per vjet
Vjet per vjet të thërret Drenica
Vjet per vjet
Vjet per vjet dhe Mitrovica
Vjet per vjet

Qou Adem
Qou po t'thojn zogjt e malit dhe bilbilat
qou Adem
Po thojn lulet trandafilat
Qou Adem
Po thon kangat thon dhe trimat
Qou Adem
Qou shpejt
Qou shpejt mos rri te varri thot nenelokja
Qou se mjaft ta flladiti ballin toka
Qou se ty te kerkon e tan Kosova
Të kerkon

Mora fjal
Mora fjal e mora vargun
Mora qarkun me i thur kaang
Me i thurë kangë bash legjendarit
T'i kendoj
T'i kendoj Adem Jasharit
T'i kendoj

E t'i them
E t'i them se gjaku i tij eshte vet liria
Qe ka ardh ne Kosov e n'brigje t'drinit
Kjo liri ja flladiti ballin trimit
Ja flladit
INFO
Kompozimi dhe teksti është një krijim nga Naim Gjoshi, teksa kënga ka punuar si orkestrues Florent Boshnjaku.