TEKSTESHQIP

Kripmjaltezat
Hej Miresevini
Lyrics

Hej miresevini ne kte planet
Banore a turist vendoseni vete...
Refrene bashke pra ti kendojme...
Merr fryme fluturo...

Ketu nata dhe dita nje ngjyre kane
Mosha ska rendesi
"WELCOME PITER PAN"
me kripemjaltezat aventuren
parkoooooooooooooooooo
(Cheek the bateries)Start up and go...

Mblidhni kenge dhe enderra te kaltra
Udhetime pa fund ne yje te zjarrte...
Ngrini duart lart fort therrisni
Po vije dhe une po..po vije....me prisni

Hej miresevini ne kte planet
Banore a turist vendoseni vete...
Refrene bashke pra ti kendojme...
Merr fryme fluturo...

Je...jehone qe lart shkon...
Pla...planetet enderra zgjon
Rrrrrrrrrr....uge te mbare..
Je...je..jemi ne gare.....Ua...uaaaa
Eja pra................
CHEK THE BATERIES...haaaaaaa
apshuuuuuuuuuuuuu.............
"SHENDET O PLANET"